Πώς να βελτιωθείς στο πόκερ;

Αύξησε τις πιθανότητές σου να κερδίσεις το λόττο. Δες πως.
online πόκερ,Πώς να βελτιωθείς στο πόκερ
Ένα κοινό χαρακτηριστικό μεταξύ των παικτών που κερδίζουν συνέχεια στο πόκερ είναι το γεγονός ότι ποτέ δεν σταματούν να μαθαίνουν ή να προσπαθούν να βελτιωθούν ως παίκτες. Το παιχνίδι του πόκερ είναι αυτό που εξελίσσεται συνεχώς με νέες θεωρίες, έννοιες και τεχνικές που βγαίνουν όλη την ώρα. Αν δεν μπορείς να συμβαδίσεις με αυτό, το αποτέλεσμα θα είναι να καταλήξεις να είσαι ένα ακόμα χαμένος παίκτης.

Οι online παίκτες πόκερ, ιδιαίτερα εκείνοι που παίζουν No Limit Texas Hold'em  έχουν γίνει πολύ καλοί στο παιχνίδι τα τελευταία χρόνια, λόγω της δημοτικότητας του παιχνιδιού στην τηλεόραση και στον τύπο. Δεκάδες άνθρωποι δημοσιεύουν βιβλία και εκπαιδευτικά βίντεο που δείχνει τους καλύτερους τρόπους για να παίξετε πόκερ και να κερδίσεις.


Άρθρα Στρατηγικής πόκερ
Τα βιβλία και τα άρθρα στρατηγικής είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να μάθετε πόκερ αλλά δυστυχώς το μόνο που σου μαθαίνουν είναι πώς να παίξεις ανάλογα με συγκεκριμένες καταστάσεις στο παιχνίδι που ενώ μπορεί να παίζεις μια ζωή πόκερ, να μην σου τύχει ποτέ τέτοια κατάσταση. Υπάρχουν τόσες πολλές μεταβλητές στο πόκερ που είναι αδύνατο να μπορέσει ένας παίκτης να μάθει την τέλεια στρατηγική και να τη θυμάται από έξω.

Βίντεο Στρατηγικής πόκερ
Τα βίντεο στρατηγικής online ποκερ θεωρείται ως το επόμενο βήμα από τα άρθρα τα βιβλία και περιοδικά και είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να βελτιωθείς ως παίκτης. Με το βίντεο η δράση λαμβάνει χώρα άμεσα και το παιχνίδι γίνεται πιο κατανοητό. Πριν παίξεις online ποκερ να βεβαιωθείς ότι έχεις ψάξει βιντεάκια στο internet για το πώς να παίξεις texas joldem poker. Αλλιώς είναι πολύ πιθανόν τις περισσότερες φορές ο χαμένος του τραπεζιού να είσαι εσύ.

Ορίστε ένα Αγγλόφωνο βιντεάκι για το πώς να παίζεις online ποκερ σωστά καθώς και ορισμένες χρήσιμες συμβουλές.
  

Όλα για το παιχνίδι
Πάνω από όλα όμως είναι η εμπειρία που αποκτάει κανείς παίζοντας online πόκερ. Αν παίζετε online πόκερ τότε φροντίστε να χρησιμοποιήσετε ορισμένα εργαλεία - εφαρμογές που διατηρούν τα στατιστικά, έτσι ώστε να μπορείτε να δείτε τα λάθη σας και να βελτιωθείτε στο παιχνίδι. Αφιερώστε τουλάχιστον 25% του χρόνου σας για μάθηση και βελτίωση και θα αρχίσετενα να  βλέπετε σχεδόν άμεσα τα αποτελέσματα.

Αύξησε τις πιθανότητές σου να κερδίσεις το λόττο. Δες πως.
Share on Google Plus