Σίγουρο στοίχημα

Αύξησε τις πιθανότητές σου να κερδίσεις το λόττο. Δες πως.
   Το σίγουρο στοίχημα εφαρμόζεται κυρίως σε παιχνίδια πρόβλεψης ποδοσφαιρικών αγώνων, μπάσκετ, μηχανοκίνητου αθλητισμού, κ.λπ. και εκμεταλλεύεται τις διαφορετικές αποδόσεις που δίνει κάθε εταιρία στοιχημάτος. Ας πάρουμε ένα παράδειδμα για να το καταλάβουμε καλύτερα.
   Ας θεωρήσουμε ότι σε ένα ποδοσφαιρικό αγώνα αγωνίζεται η ομάδα Α με την ομάδα Β. Ψάχνοντας στο Internet σε διάφορες εταιρίες στοιχηματισμού, βρίσκουμε ότι δύο από αυτές μας δίνουν τις εξής αποδόσεις:





  Όπως βλέπουμε και οι δύο εταιρίες θεωρούν την ομάδα Α ως φαβορί. Ωστόσο η πρώτη εταιρία στοιχηματισμού θεωρεί ότι η ομάδα Α είναι περισσότερο φαβορί. Με μια ματιά στις αποδόσεις του κάθε σημείου αλλά και στο κατάλληλο ποντάρισμα είναι δυνατόν να έχουμε κέρδος ότι και αν βγει ως τελικό αποτέλεσμα. Ας πούμε ότι ποντάρουμε στο διπλό με απόδοση 4,00 της πρώτης εταιρίας και βάζουμε 100 ευρώ. Στη συνέχεια ποντάρουμε 117 ευρώ στο Χ πάλι στην πρώτη εταιρία στοιχηματισμού. Τέλος ποντάρουμε 174 ευρώ στον άσσο από την δεύτερη εταιρία με απόδοση 2,30. Συνολικά θα έχουμε παίξει τα εξής:






Το σύνολο των χρημάτων που θα έχουμε παίξει θα είναι 174+117+100= 391 ευρώ.
Σε περίπτωση άσσου θα κερδίσουμε: 174x2,30= 400,20 ευρώ > 391 ευρώ
Σε περίπτωση που έρθει Χ έχουμε    : 117x3,40= 397,80 ευρώ > 391 ευρώ
Σε περίπτωση διπλού θα κερδίσουμε: 100x4,00= 400,00 ευρώ > 391 ευρώ

Όπως βλέπουμε σε κάθε περίπτωση θα είμαστε κερδισμένοι αφού κερδίζουμε περισσότερα από 391 ευρώ που ποντάραμε συνολικά σε όλα τα σημεία μαζί.

Το σύστημα αυτό, είναι το λεγόμενο σίγουρο στοίχημα και όπως αναφέραμε και πρίν, εκμεταλλεύεται τις διαφορετικές αποδόσεις που δίνει η κάθε εταιρία στοιχήματος. Με αυτό τον τρόπο μπορούμε να υπερνικήσουμε την γκανιότα.

Και τώρα το καλό της υπόθεσης. Ο παίκτης δεν χρειάζεται καν να συγκρίνει αποδόσεις στις διάφορες εταιρίες στοιχηματισμού μέσω Internet γιατί υπάρχουν αρκετές ιστοσελίδες που ψάχνουν τις αποδόσεις για σένα και τις δίνουν έτοιμες. Δηλαδή σου δίνουν έτοιμο το σίγουρο στοίχημα. Το μόνο που χρειάζεται κανείς, είναι να βρεί ακριβώς πόσα χρήματα πρέπει να ποντάρει σε κάθε σημείο και φυσικά να είναι γραμμένος σε πολλές εταιρίες στοιχηματισμού. Το κέρδος του παίκτη είναι μικρό σε σχέση με το ποσό που ποντάρει αλλά είναι σίγουρο. Δεν υπάρκει κανένα πιθανό σημείο που να τον βγάζει χαμένο.

Το παρακάτω link αφορά ιστοσελίδα που αναζητεί σίγουρα στοιχήματα για τον παίκτη.
http://surewins.net/
Αν ψάξει κανείς στο διαδύκτιο θα βρεί πληθος παρόμοιων σελίδων.
Αύξησε τις πιθανότητές σου να κερδίσεις το λόττο. Δες πως.
Share on Google Plus