Απίστευτα σενάρια τύχης στο texas holdem poker

Αύξησε τις πιθανότητές σου να κερδίσεις το λόττο. Δες πως.
Το Texas holdem poker είναι ένα παιχνίδι που βασίζεται κυρίως στην τακτική που ακολουθεί ο κάθε παίκτης, ωστόσο ο παράγοντας τύχη παίζει σημαντικό ρόλο. Πολλές φορές έχω ακούσει και έχω δει παίκτες που ενώ είχαν πολύ δυνατό φύλλο, (όταν λέω πολύ δυνατό φύλλο εννοώ από foul house και πάνω) καταλλήγουν να χάσουν όλες τις μάρκες τους από ένα ακόμα δυνατότερο φύλλο. Δυστηχώς όπως όλοι γνωρίζουμε, στο poker τα δυνατά φύλλα είναι αυτά που πολλές φορές χάνουν τα πολλά λεφτά. Άλλωστε αν ένας παίκτης είχε κακό φύλλο θα είχε κάνει πάσο από την αρχή οπότε το πολύ πολύ να έχανε το big blind. Σε πολλά online τουρνουά Texas holdem poker, έχω ακούσει διάφορους παίκτες να διαμαρτύρονται και να κατηγορούν το παιχνίδι ότι είναι στημένο κ.λπ., επειδή ενώ για παράδειγμα είχαν δύο Άσσους έχασαν την παρτίδα (όλες τους τις μάρκες) από πολύ μικρότερο φύλλο που έστρωσε στο τέλος. Η πραγματικότητα είναι ότι το παιχνίδι δεν είναι στημένο. Απλά οι παίκτες ήταν πολύ άτυχοι. Το Poker μπορεί να δημιουργήσει απίστευτα σενάρια που μπορούν κυριολεκτικά να σε βγάλουν από τα ρούχα σου. Ούτε strip poker να παίζαμε. Τέτοια σενάρια μπορούν να τύχουν όχι μόνο στο online poker αλλά ακόμα και στην πραγματικότητα. Στα παρακάτω βίντεο φαίνονται μερικές σπάνιες περιπτώσεις απίστευτων σεναρίων.


Αν νομίζετε ότι το foul house σας δίνει σίγουρη νίκη δείτε το διπλανό βίντεο. Ο ένας παίκτης φέρνει foul house και χάνει ένα σωρό μάρκες επειδή ο αντίπαλός του απλά έφερε καρέ του 5.

Αν δεν θεωρήσατε και τόσο ακραίο το προηγούμενο βίντεο τότε δείτε το δεύτερο βίντεο. Ο ένας παίκτης έχει στο χέρι δύο παπάδες, ο άλλος δύο ντάμες, ο άλλος δύο Άσσους, ενώ δύο ακόμα παίκτες που κάναν πάσο από νωρίς, είχαν ζευγάρι στο χέρι με εφτάρια και πεντάρια.

Η πιο ακραία όμως περίπτωση πιστεύω είναι αυτή που φαίνεται στο τρίτο βίντεο. Ο ένας παίκτης έχει καρέ του Άσσου ενώ ο άλλος παίρνει την παρτίδα με Flush Royal.  Αν και εσείς είστε τόσο κατσικοπόδαροι και χάσατε με καρέ του Άσσου τότε τί να πω. Μακριά από το poker και γενικά από όλα τα τυχερά παιχνίδια.  Αυτές βέβαια είναι πάρα πολύ σπάνιες περιπτώσεις αλλά όπως βλέπετε μπορούν να συμβούν ακόμα και στο κανονικό poker.


Αύξησε τις πιθανότητές σου να κερδίσεις το λόττο. Δες πως.
Share on Google Plus