Στοίχημα συμβουλές

Αύξησε τις πιθανότητές σου να κερδίσεις το λόττο. Δες πως.
Το στοίχημα είναι ένα παιχνίδι που κερδίζει ολοένα και περισσότερο τις καρδιές των πανταχού τζογαδόρων. Σήμερα, οι περισσότεροι παίκτες επισκέπτονται τα πρακτορία του ΟΠΑΠ ωστόσο ο αριθμός αυτών που επιλέγουν το διαδικτυακό στοίχημα αυξάνει ραγδαία. Σε προηγούμενο άρθρο αναφέραμε τί είναι το σίγουρο στοίχημα καθώς και πως μπορεί να το εφαρμόσει ο κάθε παίκτης ώστε να έχει σίγουρο κέρδος. Στο άρθρο αυτό θέλω να αναφέρω ορισμένες βασικές συμβουλές για το στοίχημα γενικότερα καθώς και συνηθισμένα λάθη που γίνονται από πολλούς παίκτες. Αυτά που προτείνω να λάβει υπόψη του ο κάθε παίκτης στοιχήματος είναι τα εξής:


Εταιρία στοιχηματισμού:
Δεν είναι όλες οι εταιρίες στοιχηματισμού ίδιες. Ο καλός ο παίκτης θα πρέπει να αναζητήσει την καλύτερη δυνατή ή τις καλύτερες δυνατές και να παίζει μόνο σε αυτές. Ποιές όμως είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχηματισμού; Δεν χρειάζεται να αναφέρω ονόματα. Οι καλύτερες εταιρίες για τον παίκτη είναι αυτές που λειτουργούν με την μικρότερη γκανιότα δηλαδή με τις μεγαλύτερες αποδόσεις. Το να παίζει κάποιος στοίχημα σε μία εταιρία η οποία δίνει μικρότερες αποδόσεις σε σχέση με μία άλλη προφανώς δεν είναι και τόσο λογικό. Το καλύτερο είναι ο παίκτης να είναι γραμμένος σε πολλές εταιρίες και να παίζει σε αυτές που δίνουν μεγαλύτερη απόδοση για τα σημεία που θέλει να παίξει. Ο παίκτης ψάχνοντας τις αποδόσεις που δίνουν διαφορετικές εταιρίες (στο διαδίκτυο) μπορεί να βρεί ακόμα και σίγουρο στοίχημα. Εδώ θα ήθελα να αναφέρω ότι ο τζόγος στο διαδίκτυο πιθανόν να είναι παράνομος για όποιον βρίσκεται στην Ελλάδα (δεν είμαι δικηγόρος). Οι Έλληνες του εξωτερικού θα πρέπει να γνωρίζουν τη νομοθεσία της χώρας που διαμένουν.

Μονά αποδεκτά:
Ο καλός ο παίκτης δεν πρέπει να πηγαίνει για τα πολλά. Ασφαλώς θα έχετε ακούσει την παροιμία που λέει όποιος θέλει τα πολλά χάνει και τα λίγα. Το να παίζει κάποιος δύο, τρεις ή και περισσότερους αγώνες σε ένα δελτίο δεν είναι καθόλου σωστό γιατί η γκανιότα ανεβαίνει πολύ. Το καλύτερο είναι ο παίκτης να προτιμάει να παίζει μονά αποδεκτά σημεία. Έτσι αυξάνει κατά πολύ τις πιθανότητες να κερδίσει το δελτίο ο έπαιξε. Κάλλιο πέντε και στο χέρι παρά δέκα και καρτέρι.

Στημένα παιχνίδια:
Μην παρασύρεστε από φήμες που αναφέρουν κάποιο παιχνίδι στημένο και παίξετε πολλά χρήματα στο αποτέλεσμα που θέλουν οι φήμες. Αν ένα παιχνίδι είναι στημένο να είστε σίγουροι ότι θα είστε από τους τελευταίους που θα το μάθετε και κατά πάσα πιθανότητα θα το μάθετε αφού έχει λήξει ο αγώνας. Το καλύτερο είναι να αποφύγετε να στοιχηματήσετε σε τέτοιο αγώνα. Πολλές είναι οι φορές που οι φήμες είναι απλά λόγια του αέρα. Δεν λέω ότι τέτοια πράγματα δεν γίνονται. Απλά λέω ότι εσείς απλά δεν θα το μάθετε ποτέ, ή θα το μάθετε πολύ αργά. (Εκτός και αν είστε μέλος σπείρας που στήνει παιχνίδια)

Χοντρό στοίχημα:
Ποτέ μην τζογάρετε παραπάνω από όσο αντέχει η τσέπη σας. Αυτό είναι αυτονόητο και αποτελεί γενικό κανόνα των σοβαρών τζογαδόρων. Εννοείται ότι ποτέ δεν δανειζόμαστε για τυχερά παιχνίδια.

Μελέτη:
Μελετήστε καλά τους αγώνες ώστε να εκμεταλλευτείτε καλύτερα τις γνώσεις σας για τις ομάδες. Ο καλός παίκτης του στοιχήματος δεν παίζει ποτέ με βιασύνη. Αν διαθέτετε αρκετό χρόνο μελετήστε την προϊστορία των ομάδων, μάθετε ποιοι παίκτες θα αγωνιστούν, ποιοι είναι τραυματίες, πόσους βαθμούς έχει η κάθε ομάδα, τι κίνητρο έχει η κάθε ομάδα, κ.λπ.

Λογική / Συναίσθημα:
Η τεχνολογική πρόοδος που έχει επιτύχει ο άνθρωπος βασίζεται στη λογική και όχι στο συναίσθημα. Έτσι και η στοιχηματική πρόοδος ενός τζογαδόρου πρέπει να βασίζεται στη λογική και όχι στο συναίσθημα. Ο παίκτης θα πρέπει να αφήσει κατά μέρους τις συμπάθειες που τρέφει για ορισμένες ομάδες. Τα συναισθήματα δεν πρέπει να τον επηρεάζουν καθόλου. Τα στοιχήματα θα πρέπει να επιλέγονται με βάση την ψυχρή λογική της δυναμικότητας της κάθε ομάδας.

φαβορί vs αουτσάιντερ:
Μην παίζεται πάντα στο φαβορί και ειδικότερα όταν έχει πολύ μικρή απόδοση. Πολλές είναι οι φορές που εξαιτίας της μικρής απόδοσης που δίνει το σημείο, δεν αξίζει το ρίσκο.

Διασκέδαση:
Ο παίκτης θα πρέπει να βλέπει το στοίχημα ως διασκέδαση και όχι ως τρόπο να πλουτίσει. Εκτός βέβαια και αν είναι γκουρού του τζόγου.

Ειδικοί:
Μακριά από τους υποτιθέμενους ειδικούς. Πολλοί είναι οι <παντογνώστες> που προτείνουν σίγουρα σημεία ενώ αναφέρουν και τα ποσοστά επιτυχίας τους π.χ.  80% επιτυχία στις προβλέψεις αγώνων κ.λπ. Αν είναι τόσο καλοί τότε θα έπρεπε να είναι ήδη ζάμπλουτοι. Αν βέβαια ξέρετε κάποιον που όντως έγινε πλούσιος από το στοίχημα τότε πείτε μου και εμένα για να τον συμβουλευτώ.
Αύξησε τις πιθανότητές σου να κερδίσεις το λόττο. Δες πως.
Share on Google Plus